Saturday
15 Aug
9:45
Дојран
Македонија

Хотел со 4 ѕвезди

Гордо поставен со поглед на Дојранското Езеро, Хотел Романтик е подготвен да ја чува тајната на непредвидливото езеро за која се врзуваат многу легенди.
Повелете, посетете го овој туристичкиот бисер во Источна Македонија.

Грижа за клиенти

Управител на Хотелот: Славче Ефтовски

Тел: 043 212 998

Менаџер на Рецепција: Татјана Трајчевска

Тел: 043 212 828

Сметководство

Тел: 043 212 999

Факс: 043 212 997

Контакт инфо

Маршал Тито 19, 1487 Стар Дојран, Македонија

Телефон: +389 034 22 50 50

Факс: +389 034 22 50 54

infodojran@hotelromantik.com.mk

Facebook страна


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик