Wednesday
23 Jan
4:22
Велес
Македонија

Дочек на новата 2019 година

Дочекајте ја новата година во пријатен амбиент, богато мени и неограничен пијалок. За Новогодишна забава во Хотел Романтик Велес ќе се погрижат група Соната

Резервации на телефон или на маил

+389 43 21 29 99 и на +389 43 21 28 28 или на

info@hotelromantik.com.mk

Ресторан

Ресторанот во склоп на Хотел Романтик плени со својата пријатна атмосфера како и со добро подготвената и сервираната храна која е заслуга на професионалниот персонал.

Повеќе »

Сместување

Сместувањето во Хотел Романтик претставува навистина пријатно доживување, исполнето со удобен и релаксиран амбиент.

Повеќе »

Бизнис состаноци

Одлуката Хотел Романтик да ви ги организира вашите бизнис состаноци не сместува на листата на вашите главни виновници за успешноста на истите.

Повеќе »


Галерија

кликнете на сликите за да ја погледнете галеријата


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик