Вашите бизнис состаноци се наша одговорност
Monday
13 Jul
18:29
Дојран
Македонија

Бизнис состаноци и семинари

Нашиот удел во вашата успешна работа се должи на детално планирање, организирање и доследно спроведување на настани од различен вид. Целиот свој напор го насочуваме токму кон таа цел, професионално задоволување на потребите на гостите.

Хотелот располага со одлична сала за конференции, состаноци, деловни средби и семинари. Во рамките на хотел Романтик има 2 сали за деловни состаноци и семинари.

Конференциска сала за 120 гости

Двете сали се звучно изолирани

Сала за состаноци за 25 гости

Двете сали се климатизирани

Безжичен интернет пристап (WiFi)

Аудио-визуелна опрема


Резервирајте

Организирајте бизнис состаноци во Хотел Романтик и уживајте на Дојранското езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик