Предности

Онлајн резервација

5 минутен процес

100% сигурност

Одлична атмосфера и голема благодарност за прекрасната услуга.

Гостин Марко Ѓоргиовски

Начин на резервација:

По пополнување на формата за резервација, ќе бидете контактирани на вашиот телефонски број или доколку се работи за резеврација во следните 24 часа контактирајте нѐ на рецепција на телефонскиот број: +389 43 212 999 или на +389 78 400 036


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик