Monday
13 Jul
18:36
Дојран
Македонија

Свадби и настани

Хотел Романик организира пријатни свадбени и матурски свечености и забава по повод светскиот ден на жената 8-ми Март. Врз основа на нивната намена и цел, хотел Романтик организира повеќе видови настани меѓу кои:

  • приватни настани, пр.родендени, годишни настани, апсолвентски забави, јубилеи;
  • организациски настани, пр.комерцијални, хуманитарни, политички, распродажба и промоција на производи;
  • културни настани, религиозни, церемонијални, уметност;

Резервирајте

Организирајте ја вашата свадба во Хотел Романтик и уживајте на Дојранското езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик