Monday
13 Jul
18:33
Дојран
Македонија

Ресторан

Храната приготвена од тимот на експерти во ресторанот на хотелот ги задоволува највисоките стандарди на квалитет и претставува микс на модерен, креативен и традиционален начин на готвење. Не ја пропуштајте можноста да ги пробате надалеку познатите специјалитети и придружете им се на оние кои сведочат за инвентивното мени на храна и пијалоци.


Галерија

кликнете на сликите за да ја погледнете галеријата


Резервирајте

Вкусете врвни специјалитети во Хотел Романтик и уживајте на дојранското езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик