Saturday
18 May
9:10
Велес
Македонија

За нас

Идејата за отварање и развој на Хотел Романтик е активна и реализирана од 2004 година. Низ годините Хотел Романтик стана симбол за беспрекорна услуга во хотелското сместување, но и во делот на угостителството. Она што не движи напред е посветеноста на нашиот, во остварување на најпрефинетите желби и барања на нашиот највреден сегмент, а тоа се нашите гости. Успешноста е резултат на довербата на 3-те Супериор ѕвезди кои ги поседува Хотел Романтик. Искуството кое што ќе го добиете тука се разликува по беспрекорноста на услугата и посветеноста кон секој наш гостин.


Резервирајте

Хотелот вклучува:


25 луксузно наместени соби

Ресторан со капацитет од 190 седишта

Аперитив бар во амбиент со камин

Конференциска сала со капацитет од 45 гости

Летна тераса со капацитет од 350+ седишта

Базен за релаксирање и забава со 140 седишта

Пица Бар со 140 седишта

Паркинг со капацитет од 80 и повеќе возила

Приватна плажа


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик