Saturday
18 May
8:52
Велес
Македонија

Свадби

Дозволете му на тимот на Романтик Велес да ви ја организира вашата најважна вечер во животот-Вашата свадба. Идеите за идеална забава ви ги нудиме ние а вие треба само да се одлучите за временската рамка. Ова е нашата понуда за вашите свадбени свечености.

Сите настани на едно место

Организираме родендени за деца и за возрасни, момчешки вечери, крштенки, матурски, апсолвентски забави, божикен бал, Интернационални вечери, 8-мо мартовски забави, Пр-настани.


Резервирајте

Организирајте ја вашата свадба во Хотел Романтик и уживајте на велешкото езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик