Tuesday
25 Jun
13:19
Велес
Македонија

Ресторан

Нашата кујна ќе ве одушеви, ќе ви понуди незаборавна перспектива на македонската национална кујна, започнете ја вашата авантура тука... Беспрекорна услуга комбинирана со одличен и широк избор на свежо припремена храна, традиционални и интернационални јадења, широк избор на вина... Вкусна храна подготвена од експерти со најдобрите свежи состојки, одберете од нашето богато мени. Резервирајте на +389 43 212 999 локал 130 или на мобилен телефон +389 71 333 939


Галерија

кликнете на сликите за да ја погледнете галеријата


Резервирајте

Вкусете врвни специјалитети во Хотел Романтик и уживајте на велешкото езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик