Tuesday
25 Jun
14:07
Велес
Македонија

Базен

Ви обезбедуваме забавно окружување, вашите омилени пијалоци додека се релаксирате на базенот. Уживајте во сончевите зраци или вечера покрај брегот на ова шармантно место, на кое нудиме и забава во живо.

Детско игралиште

Во рамки на хотел Романтик се наоѓа и детско игралиште опремено со реквизити за забава и релаксација на најмладите.

Езеро

Утринско кафе, прошетки во природа, ручек, или романтична вечера, се дел од прекрасен ден на терасата покрај брегот со поглед кој ви го одзема здивот


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик