Saturday
13 Jul
20:46
Велес
Македонија

Сместување со 3 Супериор ѕвезди

Уживајте во беспрекорна природа и поглед на езеро во луксузно опремени соби.

Еднокреветна соба

Сместувачки капацитет со префинета удобност за еден гостин.

Еднокреветните соби се опремени со стандард кревет, ТВ, централна климатизација, минибар, тоалетна маса, ноќна ламба, тоалет, директен телефон, бесплатен Интернет и 24/7 собна услуга.

Резервирај »

Двокреветни соби

Собата е прилагодена за две лица, со услови кои овозможуваат да се чувстувате како дома. Во двокреветните соби има можност да се додаде и дополнителен кревет за мало дете со доволен простор за целото семејство.

Двокреветните соби се опремени со стандард кревет, ТВ, централна климатизација, минибар, тоалетна маса, ноќна ламба, тоалет, директен телефон, бесплатен Интернет и 24/7 собна услуга.

Резервирај »

Делукс студио

Овој апартман ја претставува една од карактеристиките на Хотел Романтик, а тоа е луксузноста. Погледот на Делукс апартманот е кон Велешкото езеро. Можност да се користи као престој за семејство или пак да се организира деловен состанок од затворен тип. Студиата се опремени со ТВ, централна климатизација, минибар, тоалетна маса, ноќна ламба, тоалет, директен телефон, бесплатен Интернет и 24/7 собна услуга.

Резервирај »


Резервирајте

Направете резервација и запознајте го Хотел Романтик и велешкото езеро


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик