Saturday
13 Jul
21:07
Велес
Македонија

Бизнис состаноци и семинари

Во рамките на хотел Романтик има 2 сали за бизнис состаноци и семинари, со одлично ниво на услуга, опрема, услови и беспрекорна атмосфера за работна средба.

Врвен амбиент

Двете сали се звучно изолирани

Капацитет од 45 гости

Двете сали се климатизирани

Безжичен интернет пристап (WiFi)

Аудио-визуелна опрема


Резервирајте

Организирајте бизнис состаноци во Хотел Романтик и уживајте на велешкото езеро.


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик